Guided Heroes x Visom Cyklar Winter race!

Så var andra delen av Super Vinter Triathlon avklarad. Det blev helt klart en hård historia men vi tar det från början.

Kl 07.45 så samlades 7 cyklister utan tankeverksamhet som hade samma mål att köra de 220 km som gårdagens runda erbjöd. 2 av de icke tänkande var så otroligt generösa att de turades om att köra bilen bakom oss andra. Redan från start så duggade det och det höll i sig ett bra tag. Turen gick över slimminge vidare till sjöbo sen ut mot tolånga och därefter rakt ut till Kivik. Vid Kronovalls slot så blev det byte av chaufför i bilen och en chokladboll slank ner. Trots vätan så var humöret och farten stabil. Väl nere i Simrishamn så väntade en god fika och mycket skratt på cafe Kagan. Stafan är numera delägare där. För med det inköpet så måste man äga hälften iallafall 🙂 

När vi hoppade upp på cyklarna igen så började det regna på riktigt och vägen till Ale stenar blev en hård historia. Där slank ytterligare en chokladboll ner samt en cola. När vi kom in till Ystad så var tyvärr olyckan framme vid järnvägsspåren i Sandskogen och Richard drog tyvärr i backen. Först trodde vi det hade gott bra men efter vidare undersökning så behövs en operation för att ställa allt till rätta. Vi håller alla tummar och tår att det blir en lyckad operation.

Vi tappade en hel del tid i Ystad och därifrån tog vi raka vägen till Trelleborg. Sista 1 1/2 h cyklades i hällande regn och mörker. Trotts detta så var det ett glatt gäng som anlände till butiken 17.20 igår.

Grymma bilder av Lukas Ljungdahl!

När man vaknade i morse så kunde man märka av både simningen i fredags och gårdagens runda. 215 km är respekt i vanliga fall men med mestadels regn så blir det otroligt hårt. Har varit ute och testat att springa lite inför morgondagen. Det är inte bra men jag hoppas kunna springa Sylvesterloppet på något sätt imorgon. Det kanske inte blir någon fantomtid men lunka kan man alltid.

Vill tacka alla inblandade för gårdagens runda och framförallt till Jenny som rutinerat skötte problemen som dök upp. Även Christer ska ha ett varmt tack. De andra krigarna var:

Patrik, Stefan, Daniel, Richard och Fredrik.

Är man klok som håller på med detta? Svar: NEJ, men det gör det så mycket lättare 🙂

Nu äter vi lite till, har man cyklat mycket så får man äta mycket också.

Ciao