Tränare för Staffanstorps ungdomar!

Helgdagarna är slut och vardagen börjar så smått komma ikapp. Denna veckan har bjudit på bra träning trots att vardagen har tagit fart. Dock med en liten tvist då jag har problem att gå efter Sylvesterloppet. Det var inte det smartaste att springa med facit i hand men det var otroligt roligt. Det är hälsenan som har fått sig en rejäl törn. Tror dock inte att det är så farligt men det får bli ett par dagars vila från löpning.

2018 vill jag helst bara lämna bakom mig och se fram emot ett spännande 2019. En av de sakerna jag ser riktigt mycket fram emot med 2019 är att jag kommer jobba mer och mer som tränare. Vilket är fantastiskt roligt.

Med det sagt kan jag avslöja att jag kommer att vara tränare för Staffanstorps ungdomar under 2019 och hjälpa dom mot sina mål. Det ska bli otroligt roligt att få jobba tillsammans med ungdomar som brinner för träning och tävling. Det var otroligt många år sedan jag var tränare för ungdomar sist så det är på tiden. När man nu själv håller på att föråldras så är detta är bra sätt att hålla sig ung på samt att jag ser fram emot att bli slagen på träningarna 🙂

Vad 2019 kommer innebära för mig som idrottare avslöjare jag lite längre fram då där är 1 bricka till som ska läggas på plats.

Nej, skulle ha varit på gymmet tidigt i morse men var helt enkelt för lat. Så nu väntar bassängen för att sprintpass. Så kanske inte den mest effektiva dagen idag 🙂

Trevlig helg

Ciao