Team Trelleborg Elit i TA!

Riktigt roligt att detta projektet får lite uppmärksamhet och chansen att verkligen växa. Jag hoppas och tror att företagen i Trelleborg kommer att ställa sig bakom detta. Jag vet att företagen som gör det inte kommer att bli missnöjda iallafall.

Som där står i texten så vill jag att Trelleborg blir en ledande idrottskommun igen.

Här är artikeln:

 

Annars har det blivit en riktigt bra träningsdag dag. Började dagen med att hoppa i vattnet strax efter 8 i morse. Blev ca 5000m med en hel del fart 3 inslag eller tröskel. Så mina armar var bra möra när jag hoppade upp ur vattnet. Passet kan ni se här:

Direkt efter simningen tog jag en macka och en Snickers för att sen hoppa upp på cykeln. Det blev 3 h i det fanatiska vädret med 3×10 min styrkeintervaller insprängt i passet.

Nu väntar lite mat innan vi ska åka till ishallen för att åka lite skridskor med isprinsessa. Vet en som kommer att somna gott ikväll 🙂

Njut av helgen
Ciao