I väntans tider!

Så var det måndag igen och en helt vanlig vecka tar vid. Även om det är otroligt skönt med lediga dagar och helgdagar så är det väldigt skönt med vardag också. Dock så tror jag inte det blir så länge med ”vanlig” vardag. Då både jag och framförallt Kajsa går på helspänn över när vi ska kasta oss i bilen för att köra till BB i Lund. Så försvinner jag bort härifrån ett par dagar så vet ni varför.

Ser fram emot att utöka familjen med en liten krabat. När den lilla krabaten kommer så blir det sparsamt med träning och jobb under en vecka för att få chansen att bara njuta. Ges tillfälle så kommer jag givetvis att försöka ta mig ut att träna men det får komma i andra hand.

Fick ok från förbundet att plocka ut en PRO licens för 2019 också. Så nu kan jag tävla på högsta nivån under 2019 också. Hoppas på att ett par sponsorer till vill hoppa på den galna satsningen.

Får bli ett intressantare inlägg imorgon. Är trött efter både cykel i regn och simning nu på kvällen.

Ciao