Dagens träning förkortade nog livet något!

Tror jag har förkortat livet med en månad eller något liknande efter dagens träningar. Det började tidigt i morse då jag rullade ut lite innan jag skulle ha träning tillsammans med en adept som jag tränar. Rullade ut på grusvägarna och sen ut på landsvägen för att upptäcka att det var ren is där. Så tillbaka och sen ut på kustvägen där vinden piskade mot ansiktet. Därefter mötte jag upp Per och då kommer där lite snö från vår kompis där uppe. Men vi bestämmer oss för att försöka köra 2 h och det blev två bra timmar till sist. Totalt fick jag 3.5 h med lite intervaller, vilket jag är super nöjd med. 

Därefter blev det jobb och leverans av en grymt fin cykel idag. Bilder kommer lägre fram. 

Men som inte dagens cykelpass var nog så körde jag ner och simmade med gänget nu ikväll. Huvudtränaren var tillbaka och så även de hårda serierna. Han levererade även reglerna för vad man får kalla sig för i simmarvärlden. Där finns 3 nivåer. Sverigeelit, elit eller wannabe.

  • Sverigeelit = Topp 20 på Sverigerankingen
  • Elit = Topp 100 på Sverigerankingen
  • Wannabe = Under topp 100 på Sverigerankingen

Givetvis blev jag omgående indelad i kategorien wannabe simmare. Så nu behöver jag inte gå runt och tänka på det längre 🙂 Jag är i och för sig wannabe i ganska många saker just nu. Men det får vi försöka ändra på.

Jo dagens serie var fart 3 (tröskel) rakt igenom:

4 varv av (150- 2×100 och 3×50) Vila 20 sek, 15 sek och 10 sek. Kan lova er att det brände ORDENTLIGT i armarna på 50:orna där det bara var 10 sek vila.

Tänkte avsluta med några riktigt bra simtips för att få till en bättre simning.

  • Leta upp en bra simtränare som kan hjälpa till med teknikträning.
  • Simma i grupp så ni kan hetsa upp farten tillsammans.
  • Försök simma 3 pass i veckan.

Tanken var från början att skriva om alla nya ansikten man ser på gymmet men det får bli imorgon.

Ciao