Att bo med en gravid kvinna!

Tål man inte ironi och kan ta denna texten med en nypa salt så ska man nog sluta läsa nu. Den är varken politiskt korrekt eller speciell könsneutral. Det är även tabu skoja om det, därför gör jag det 🙂

Att bo med en kvinna är en utmaning även när hon inte har en stor mage ivägen. Men när magen växer så är det precis som vanliga ”vardags problem” växer i takt med den. 

Det pustas och det stönas och det gnälls. Tog givetvis upp en av de stora klassikerna när vi diskuterade här om dagen. Kom tillbaka när du haft en manlig förkylning. För det vet väl ALLA att en manlig förkylning kan möjligen jämföras med att föda barn. Det faller dock på att en manlig förkylning är mer utdragen och på så vis jobbigare. 🙂

En annan rolig sak var häromdagen när chokladen helt plötligt var slut. Det händer ju till sist om man äter en bit choklad ”ibland”.

Översättning:

Ibland = Hela tiden

VARFÖR har du ätit upp mitt choklad? Hör man skrikandes i huset. 

Ställ den frågan till dig själv, FÖR DET ÄR DU SOM ÄTIT UPP DET. 

Opps!!! Fick man till svar.

Men sen måste man ge kvinnorna att dom är otroligt duktigt på att dra nytta av den stora magen och vi män dumma nog att gå på det igen.  

Ohhhh jag orkar inte handla idag, jag har så ont i ryggen. Ohhhh jag kan inte laga mat idag. Ohhhh jag kan inte diska heller.

Men som man bäddar får man ligga. För det kan mycket väl vara så att det var samma sak som gjorde att magen blev stor. 

– Om du lagar mat och diskar så kanske jag inte har ont i huvudet i kväll. 🙂 

Eller: jag är så trött att jag går och lägger mig. 2 h senare hittar man henne liggandes och tittar på film på plattan. 

Jag blev pigg helt plötsligt.

Skämt och sido. Det är enormt imponerade och se vad kvinnans kropp klarar av. Jag är dock lite avundsjuk att jag inte kan få uppleva samma känsla. För även om det är otroligt jobbigt periodvis så måste det vara en magisk känsla. Framförallt när barnet har levererats. Det är magiskt för oss män men det är en bit upp till kvinnans magi.

Så för att inte bli helt hängd så till alla mammor som läser detta. Ni är bäst.

Nu väntar sängen.

Ciao