Intresserade av föreläsning?

Under andra halvan av 2018 så gjorde jag lite föreläsningar runt om i Skåne och har fått några förfrågningar nu i starten på 2019.

De som har varit och lyssnat på mig har tyckt det var intressant och givande så tänkte att jag skulle försöka bygga vidare på detta under 2019.

Har 2 typer av föreläsningar:

Den ena handlar om mitt liv och om att kämpa trots att det mesta går emot en.

Den andra handlar om träning, träningsupplägg, träning med watt och mitt sett att se på träning.

Ni kan läsa mer HÄR.

Så har ni någon förening eller företag som hade varit intresserade av detta så tveka inte att höra av er.

Ni får mer än gärna dela vidare detta så det når ut.

Får väl skriva ett par rader om dagens träning också. När klockan ringde i morse så visste jag knappt var jag befann mig. Har kört en hel del denna veckan och kroppen börjar så smått bli sliten. Men man har alltid ett val. Antigen så kunde jag ligga kvar i sängen och sova 1 h till eller så kunde jag hoppa ur sängen. Valde att kliva upp och göra frukost. 

Därefter tog jag mig till gymmet för att köra lite crosstrainer och sen lätt löpning på löpbandet. Till min stora glädje så verkar hälen hålla hyfsat nu och så här några timmar senare så har jag inte mer ont iallafall. 

När träningen är klart och man har duschat så mår man som en ny människa igen. Då ångrar man inte att man gick upp ur sängen. Träning är så mycket mer än bara träning.

Nu är det snart dags för helg och glass. 

Ciao