Tack för glädjen!

När Mattias Reck ringde mig för lite över ett år sedan och frågade om jag ville bli tränare hos Guided Heroes så visste jag knappt vad jag skulle svara. Det lite smått komiska var att jag satt kvällen innan på Visom och var allmänt trött på tillvaron. Detta var i samband med att jag förlorade rättstvisten. Jag vet att jag tänkte att jag behövde någon typ av förändring.

Det var precis som om Mattias visste vad jag hade tänkt dagen innan. Men jag var smått rädd när jag svarade JA. Jag gick samhäll idrott på gymnasiet och fick bra betyg utan att förta mig speciellt mycket. Jag hade även tränat lite cyklister och varit simtränare när jag var yngre. Men detta var något annat.

Men nu sitter jag här och är enormt tacksam att Mattias ringde mig och att jag tackade JA. Det var precis den förändringen jag behövde. Även om 2018 blev ett fruktansvärt hårt år så har där funnits en enorm glädje till att träna personer med ambitioner. Denna glädjen kommer jag bygga vidare på under 2019 och kommer låta tränarrollen få ta lite plats under året. För där är några riktigt spännande projekt på gång. 

För att hänga med vad som händer så försöker jag läsa så många studier jag kommer över och jag har börjat läsa kurser på högskola. Så vem vet en dag kanske jag även är tränare på pappret. Men det känner jag inte är det viktigaste just nu men kunskap är aldrig fel att besitta. 

Så tack Mattias och Guided Heroes teamet för denna chansen och glädjen.

Och vad med coach egna träning idag? Jodå, det blev ytterligare ett pass på cykeln i regn. Det är något med regn och cykling just nu. 

Det blev dock knappa 2.5 h med 3 st intervaller. 15 min – 20 min och 10 min runt tröskel. Därefter bytade jag kläder och sprang ut 20 min lätt. Roligt att hälen börjar fungera ingen.

Måste även erkänna en sak. Pga vädret så fick jag äta lite glass ikväll.

Ciao