Team Trelleborg!

Jag skrev ett inlägg för ett tag sedan om satsningen Team Trelleborg. Min vision med denna satsningen är att skapa bättre förutsättningar för idrottare från Trelleborg att kunna satsa på sin idrott. Trelleborg har en gång varit en otroligt framgångsrik idrottsstad och målet är att komma tillbaka till glans dagar. Jag säger inte att det är dåligt nu men där finns stor potential att det ska blir bättre.

Samtidigt ger satsningen något tillbaka till kommunen och invånarna i Trelleborg i from av information angående hälsa och rörelse. Trelleborg skiljer sig inte från övriga Sverige eller världen. Vi rör oss mindre och mindre samtidigt som vi stoppar i oss sämre mat. Detta vill Team Trelleborg försöka ändra på i Trelleborg med hjälp av de pengarna som företagen sponsrar med.

Tror detta är rätt väg att gå. Alla vinner något på det och idrottarna får inte bara pengar utan där kommer finnas motprestationer.

Så har du ett företag i Trelleborg och vill bidra till både ett sundare Trelleborg samt ett bättre idrotts Trelleborg så tveka inte att höra av dig.

Ni kan skicka ett mail på: Patrik@patrikericsson.se

Ciao