Det där blå/gula varuhuset!

Så blev man lurad och bedragen……igen. Att hamna på det där blå/gula varuhuset mot sin vilja en söndag måste vara något typ av bottennapp. Om inte det skulle vara nog så åker man på att betala kalset också. Men fick iallafall en glass som tröst, det skulle mer varit en glassfabrik för att glömma dessa traumatiska upplevelserna.

Att män och kvinnor pratar olika språk är känt sedan länge. Men på det blå/gula varuhuset så blir det ännu tydligare. Svarar man inte lika entusiastiskt på alla påstående och frågor så är man tydligen en idiot som inte bryr sig. Man struntar helt enkelt i hur det ser ut hemma. Medans det i själva verket handlar om att kontrollera sin ilska så något inte ska gå helt snett där inne. 🙂

Därefter kom lunch på tal och jag försökte förgäves förklara att man inte äter lunch på IKEA. Men då det tydligen var 2 mot 3 så förlorade jag den kampen också. Däremot blev jag överlycklig över svenskarnas dåliga matvanor och smaklökar. Där var nämligen en enorm kö till maten, så pass lång att även Kajsa tog sitt förnuft till fånga. Så tack svenska folket för era dåliga matvanor 🙂 

Nu fick jag käkat bra mat istället.

Nog om massa skit nu. Får skriva något vettigare imorgon, kanske om träning tom.

Ciao