Januari!

På dagens träning så satt jag och drömde mig tillbaka. Tänkte att januari månad alltid brukar behandla mig väl. När jag tävlade för det danska conti laget så tillbringades långa perioder på Gran Canaria under januari månad. Senare så var USA destinationen under Januari månad och ett par månader framöver. Ifjol så hade jag förmånen att vara med landslaget på träningsläger just i Januari. 

Läger med landslaget!

Men det som slår allt det är jag att bli pappa för andra gången just i Januari månad. Ja man vet ju aldrig, det kan springa över till februari också. Men vi håller tummarna att det blir i Januari. 

Skulle skrivit ett inlägg igår efter simningen men kom på att det var idrottsgalan och som man är det svårt att göra 2 saker samtidigt. Som alltid så får man gåshud när man kollar på idrottsgalan och ser hur framgångsrikt idrottsland Sverige trots allt. Framförallt på tjejsidan, Imponerande.

Själv så rullar träningen på bra igen och jag kan springa utan smärta någonstans igen. Men nu är det viktigt att göra det smart och rätt. Så igår stod jag först 30 min på crosstrainern innan jag sprang 1 h på löpbandet på ganska moderat fart. Idag blev det först ett hårt pass på cykeln som avslutades med 2x(4x3min med 1 min vila). Intervallerna kördes sista timmen av 3 och låg på 350-360 watt förutom de 2 sista som gick på 383 med Stages wattmätare. Inga cykelwatt precis bättre än inget. Stages wattmätaren har en tendens att visa lite färre watt än en SRM tex. Men detta får jag utveckla i ett annat inlägg. Därefter kund jag springa 5 km lätt utan någon smärta så det går på rätt håll. Så nu är benen hyfsat möra.

Jag kommer framöver ändra lite i min Patrik Fan Club till företag och hoppas att där är några fler som vill hoppa på denna satsningen. Så håll ögonen öppna.

Ciao