Kallt ute, varmt i vattnet och många bortförklaringar!

Så var det fredag och snart är det helg. Sitter på Visom och kaffeknarkar som vanligt, ja jag jobbar lite mellan kaffekopparna också. Utanför är där ett par förvirrade snöflingor som hittat fel. Gick ut och förklarade att guldkusten inte är ett lämpligt ställe för en liten snöflinga. Får se om detta hjälper eller om snöflingan kallar på sina kompisar bara för att jävlas med mig.

Det blev ett kort löppass i morse på 12 km ren distans ute. Kan märka i benen att det har blivit betydligt fler löppass denna veckan än vad det har varit på ett par veckor. Men otroligt skönt att kunna springa utan smärta igen. 

Där efter körde jag ner till badhuset för att simma ett hårdare simpass. Tyvärr fick vi simma i ”gamla” 25:an där det är 28 grader i vattnet och man håller på att koka sönder när man simmar där. Det är precis som att simma i sirap när man simmar i den bassängen. 

Efter lite insim så var huvudserien ganska enkel:

10×200 fart 3 start 3 min. 6 st sammansatt och de sista 4 med fenor.

Första 2 var att hitta farten sen la jag mig på 2.17-2.19 på resten. Riktigt svårt att se exakta tider och idag var det svårt att hitta en bra rytm i vattnet. När fenorna åkte på så låg tiderna på runt 2.05-2.07. 

Trots att det kanske inte var den bästa dagen i bassängen så var det ett bra pass att simma. Men kan märka att man höjt sig ett snäpp när det gäller simningen. Passet avslutades med lätt benspark och lite lätt sammansatt simning. 

Nu är det snart dags att bege sig hemåt. Blir där tid i helgen så kommer jag avslöja vilken cykel jag kommer att tävla på under 2019.

Men fram till dessa. Trevlig helg med massa träning och god glas.

Ciao