I väntan på något viktigare!

Kl 04.00 i morse så trodde Kajsa att det var dags att köra till BB, men det visade sig vara falskt alarm. Sen kl 08.00 var det dags igen för lite värkar men även det visade sig vara falskt alarm.

Men för att vara på den säkra sidan så satte jag mig i källaren och drog av mitt pass. 3×15 min på tröskel var dagens utmaning och det fungerade betydligt bättre än jag trodde. Givetvis kunde jag inte låta bli att jävlas lite med Kajsa. 

Så jag skickade ett sms mellan intervallerna:

Du säger att du har värkar, kom ner så kan du ser hur RIKTIGA värkar ser ut 🙂 

Jaja, jag kommer säkert att få äta upp det sms´t vid tillfälle. Men skrev det såklart med glimten i ögat 🙂

Lagom till mitt pass var klart så fanns där inga tendenser på att ett barn var på väg så jag hoppade i löparkläderna och sprang 30 min i det härliga vädret. Otroligt skönt att benen klarar av att springa dag på dag. Sprang trots allt 18 km igår med lite fartökningar ner mot 4 min tempo på 2×20 min. Men det gäller att vara försiktig och smart så kontinuiteten kan fortsätta.

Nu har snart en hel dag gått och inget barn har tittat ut än. Blir spännande och se när det vill titta ut. 

Får se vad morgondagens inlägg innehåller.

Ciao