Hemma igen och USM guld!

Nu är vi hemma igen och det är fantastiskt att få vara hemma igen med vår nya familjemedlem. Dock har det varit 3 riktigt tuffa nätter med väldigt väldigt lite sömn. Men håller tummar och tår att det blir bättre framöver. 

Har tagit det lugnt med både jobb och träningen för att njuta lite extra. Men idag var jag nere och simmade lite. Men man kunde märka att det saknas några timmars i kroppen. Seg och jäklig var man. Sen nu på eftermiddagen så tog jag och Lova oss en tur. Lova cyklade och jag sprang vid sidan om. Sen lämnade jag in henne och sprang 4 km i 4 min tempo för att få lite flås.

Sen fick jag ett sms från David som jag tränar. Han kör SM på bana i Falun denna helgen och blev dubbel svensk ungdomsmästare i P15-16 idag. Otroligt imponerande och nu sitter man här som stolt tränare. Det är fantastiskt roligt att se sina adepter nå sina mål och få resultat.

En bild på David får avsluta dagen.

Ciao