Vardagen rullar in!

Det har varit dåligt med uppdatering här på bloggen men det får det bli ändring på framöver. Sakta men säkert börjar en vardag rulla på igen. Man har levt i en fantastisk bubbla ett par dagar nu. 

När detta inlägget skrivs så är jag på Visom igen för första gången sen lillen föddes. Även om man pausar sitt eget liv lite så pausas inte livet runt om kring sig precis. Så här är en del att ta tag i idag.

Även träningen har så smått dragit igång igen. Håller det ganska lugnt denna veckan så man får in bra träning i det nya livet. Hur man än vänder och vrider på det så blir det något mindre sömn nu och det påverkar träningen i allra högsta grad. Så att dunka på med enormt mycket volym tror jag skadar mer än gör nytta just nu. Även om man är otroligt sugen på att dra på efter ett litet upphåll så är det väldigt få gånger som det verkligen är smart.

Så igår blev det 18 km löpning och sen ett lugnare simpass. La in 10×50 runt 31-32 sekunder för att få lite fart på det och sen lite 200ingar arm runt 2.15-2.16 kontrollerat. Skönt att kunna kalla det man åstadkommer i vattnet för simningen igen. För i lördags så var det mer plask 🙂 Så en bra lagom dag att starta upp träningen med.

Idag strök jag intervallerna från cykelpasset, så det blev 3.5 h i ren distansfart. Körde en hel del grusvägar och mindre stigar för att få lite variation på det hela.

Innan inbrottet skrev jag lite om simgrupper och simträningar. Nu är där spännande saker på gång där. Så håll ögonen denna veckan för här kommer läggas ut mer information.

Nu blir det lite pappersarbete.

Ciao