Vad hände där?

Var med om en helt otroligt upplevelse när jag var ute och sprang tidigare idag. Jag upplevde att det var härligt att springa ett lugnt distanspass. Kom på mig själv när jag sprang runt där och njöt. Det har aldrig hänt innan. Var ska detta sluta?

Kan inte minnas alla gånger jag bara suttit och njutit på cykeln men nu hände detta alltså på en löprunda också. 

Det kan ha något att göra med att jag verkligen höll farten till distansfart och inte stressade iväg för att jaga tider. Det kanske inte är för sent att lära gamla hundar att sitta trots allt.

Därefter drog jag ner till bassägen för att plaska ett par meter. Har haft tungt med simningen ett tag nu. Kan hoppas att anledningen är att man är på väg upp för nästa trappsteg. 

Huvudserien idag var iallafall 2x(10×50) på tröskelfart. Det är svårt att titta men alla 50:orna låg på runt 30 sek. Några lite under och några lite över. Men runt 30 iallafall. Tror stenhårt på att köra kortare tröskelpass där man verkligen fokuserar på tekniken och på bra fart. Visst var 50:orna jobbiga med tanke på att det var ett gäng. Men det var inte så att man låg halvdöd på kanten efteråt.

Nu sitter jag här på jobb och kaffeknarkar som vanligt. Har ett otroligt spännande möte inplanerat nästa vecka uppe i Stockholm. Detta får jag skriva mer om när mötet är avverkat.

Nu väntar lite helg, dock med lite jobbinslag på söndag då det är dags för en ny träning med mitt grymma gäng i Staffanstorp.

Ha en grym helg

Ciao