Utomlands!

Det är inte varje dag man får åka utomlands och ända vara ”en i gänget” men så är det när man kommer till Stockholm. Dessa stackare tror att att Skåne tillhör Sverige. Skåne är ju Skåne 🙂 Nog om om detta nu.

Ska på ett spännande möte här imorgon. Jag håller tummarna att det kan komma något riktigt bra ut från det.

Innan jag åkte upp här så hade jag en livlig diskussion med ett fraktbolag. Helt otroligt att dessa bolagen tror att de kan gör som de vill. Sista ordet är inte sagt där. Gjorde även lite roliga träningspass till de jag tränar. Ska bli spännande och se reaktionerna från dessa.

Men startade dagen med 21 km löpning i storm och ösregn. Jag ska inte säga att det går snabbt men börjar hitta en skön rytm i löpning. Ja det ser inte bra ut men det känns ok. La in några farthöjningar i passet och efter 18 km så låg jag en bit under 4.10 tempo. Sen joggade jag de sista 3 km hem ganska lugnt. Så det är på rätt väg iallafall.

Igår fick jag en omgång av mitt gäng i Staffanstorp. Alltid otroligt roligt att köra ut med det gänget. Trot att vädret var si så där så står dom redo för ett bra pass. Håll ögonen öppna efter rödklädda cyklister på tävlingarna till sommaren. Kommer blir otroligt spännande att följa.

Cyklar till och från Staffanstorp när vi har träning. Vi båda tillfällena så har det varit ÖSREGN hem från träningen. Då är vägen helt plötsligt väldigt lång från Staffanstorp.

Nej nu får jag besöka sängen innan klockan slår allt för sent. Blir ett lugnt löppass i Haga parken innan mötet imorgon. Känns lite tungt att missa ett cykelpass så här mitt i veckan. Men plikten kallar.

Ciao