Löpmängd!

Phuuuu… även om löpningen går framåt så har jag en otroligt lång väg kvar till något som kan kallas för löpstyrka. Kunde trots gårdagens 21 km ge mig ut i Stockholmskylan och springa 9 km lugnt i morse. Det var dock inte några 9 behagliga km även om det gick väldigt långsamt. Men att kunna springa så pass ”långt” 2 dagar i rad är trots allt någon form av framsteg. För att klara en mara i en Ironman så är det just mängd och löpstyrka man måste åt. Så hoppas jag kan bygga detta under resten av vintern och våren.

Det är först när man själv försöker ge sig på något man förstår hur imponerande det är de som springer 14-18 mil/veckan. Nu har dom som gör det gjort det x antal år men ändå.

Minns när de 2 åren jag körde i Danmark och körde 60-80 mil i veckan. Kroppen tog emot träningen och man blev en bra cyklist. Tror dock man hade kunnat göra det något annorlunda och ändå få ut samma resultat. Men det är en annan historia.

Sitter med en kaffe och går igenom dagens möte. Några spännande punkter är där allt. Största utmaningen blir att ta sig från där jag sitter nu till mötesplatsen med buss. Är van vid att resa men med allt annat än buss 🙂

Sitter och filar lite på ett inlägg angående de mest populära wattmätarna på marknaden just nu. Tänkte ge min syn på vilka som är prisvärda, bäst med mera.

Nej, nu sveper jag en kaffe till och försätter jobba lite.

Ciao