Vilket märke kommer jag köra på 2019?

Så har min tempocykel för årets säsong anlänt efter lite om och men. Därför utlyser jag en lite tävling, vilket märke kommer jag köra på under 2019? Har kört samma tävling på Instagram.

Ett enormt stort tack till Per som gjort detta möjligt. Trots detta så får du inte gissa 🙂

 

Gissa vilket märke jag kommer köra på 2019?

Annars har det varit en bra start på helgen, Ett längre distanspass löpning igår och ett fartpass i bassängen. Det känns fortfarande som jag inte vet hur man tar sig från ena sida av bassängen till den andra. Hoppas detta lossnar snart. Idag blev det ett 5 h distanspass på cykeln men tyvärr strejkade knäet av någon märklig anledning. Så sista biten hem blev olidlig och tog en evighet. Och givetvis är jag inte bättre än någon annan så började fibbla med sadelhöjden, klossarna på skorna med mera under resan hem. Även om jag visste att problemet inte satt där. Håller dock tummarna att det inte är något allvarligt med knäet.

Har även hunnit med att bowla med min stora tjej.

Nu väntar sängen så man kan få ett par timmars sömn innan det är dags att gå upp.

Ciao