Att man ALDRIG lär sig!

Vaknade i morse pigg och glad. Så jag kom otroligt lindrigt undan denna förkylningen. 

Hade bestämt att köra ut med Frederik om det passade in för oss båda och det gjorde det perfekt idag. Men att jag inte lär mig. Han är dansk junior mästare och jag avdankad cyklist som försöker sig på Triathlon. Som om inte detta vore nog så körde han på sin nya Trek och jag på min crosscykel med crossdäck. 

Ett gäng intervaller kördes och sen skulle vi bara hålla 200 watt under 20 min innan nästa gäng intervaller skulle köras. Bara det att Frederik höll runt 230 watt och sen slår han ett öga på min dator och börjar skratta. Då ligger jag och pendlar mellan 290-330 watt 🙂

Skönt att bara rulla lätt mellan intervallerna, otroligt skönt. Men det som inte dödar det härdar.

Ska bli roligt att följa denna ödmjuka talangen under denna säsongen. Har lovat att dra ut honom på 5 h snabb ironmandistans så han kan få lida lite 🙂

När jag kom hem så hoppade jag snabbt i mina nya Hoka löparskor för löplabbet. Det blev en lugn runda på 7 km och äntligen kan jag springa avslappnat på 4.30 tempo.

Sen var det meningen att jag skulle simmat med simklubben nu på kvällen men precis innan jag skulle köra så blev det total kaos här hemma. Så för att det inte skulle bli mer kaos så fick jag stanna hemma ikväll. Får simma med klubben senare i veckan så jag kan få lite fart i vattnet.

Nu ska jag sätta mig och läsa lite om nya artiklar om träning.

Ciao