Cykeldjävulen tog mig!

Tanken idag var att cykla ca 3 h och sen snabbt köra till badhuset för att simma 1 h innan jag skulle börja jobba. Men en klarblå himmel och en strålande sol tog fram cyklisten i mig så jag ökade på dessa 3 timmar något 🙂 

Tror det är viktigt att ibland träna lite på impulser man får. Vi är inte bortskämda med sol och klarblå himmel i februari så varför inte njuta lite när man får chansen. Så det får bli lite simning imorgon istället.

När jag var på playitas med landslaget i fjol så lobbade jag hårt för wattmätare och idag kunde jag leverera en Stages LR wattmätare till en av Sveriges absolut bästa triathleter, nämligen Emma Varga.

Ska bli otroligt spännande och se vad hon kan presentera när det kommer till watt. Förutom att vara en grym idrottare så har både jag och Emma ett väldigt sunt tänkande när det kommer till glass. Glass kan nämligen hjälpa dig i alla lägen alltid. Dock har vi olika åsikter när det kommer till vilka smaker som är goda. Där lider hon av någon sjukdom, för hon tycker nämligen att chokladsmak är riktigt gott!!!!!! SKÄRPNING… Men sen är hon inte så gammal heller.

Nog om glass och watt.

Tror dagens inlägg inte blir mer intressant än så här. Jobbar hårt på mitt inlägg om watt och varför man ska träna med wattmätare. Hoppas det blir klart inom en snar framtid.

Nu helg och glass.
Ciao