kontinuitet!

Jag har skrivit det förr och skriver det igen. En av de viktigaste sakerna när det kommer till träning är kontinuitet. Kan man inte få till den på ett vettigt sätt så spelar det ingen roll hur mycket man planerar med intervaller med mera. 

Går jag till mig själv så har jag nu varit skadefri ett par månader när det kommer till löpningen och kontinuiteten har gett resultat. Jag är inte snabb men jag kan springa de passen jag vill utan någon smärta. I lördags blev det 20 km ren distans på 4.30 fart och idag blev det 21 km distans med lite backar i mitten. Detta utan någon smärta och på ”lätta” ben.

Smärtan kom dock när jag körde ner till badhuset nu ikväll för att simma med klubben. Ett lite längre distanspass avverkades där en av huvudserierna var:

150 medley utan fjäril

2×50 fjäril 

Detta skulle simmas 8 varv. Var man inte trött i armarna innan så lovar jag att man blev det efter dessa 8 varven. Passet innehåll även 3×500 arm och 2 varv av 8×25 frisim max + lite annat smått och gott. 

Jo jag glömde ju skriva att jag bröt ett löfte i lördags. När jag slutade simmade så lovade jag mig själv att ALDRIG mer simma ett morgonpass, ALDRIG. Vad hände då i lördags. Jo 07.00 så hoppade jag i bassängen. Även om 07.00 inte är super tidigt så hamnar det ändå under kategorin morgonträning, helst en lördag. Men som jag skrivit innan. Det är inte mitt fel att vinden vänder så kappan följer efter 🙂

Nu har jag inte mer och säga för idag.

Ciao