Dopingen finns överallt!

Nu har en hel helg passerat och det var ett tag sedan jag skrev här på bloggen. Tiden bara springer iväg, helst när man ska få in några timmars träning också. Efter en tuff träningsvecka så har jag inte gjort många knop idag. Låg i sängen med lillen och kollade Vasaloppet. Därefter tog vi en lunchpaus och fortsatte sen med 5 milen på VM.

Mitt förra inlägg handlade om doping och detta fortsätta i samma spår. För 2 dagar sen så blev världens bästa bridge spelare tagen för doping. En hel värld skrattar men vad skiljer sig doping i bridge mot doping i tex skidåkning? Man vill förbättra sina chanser att vinna och att vinna pengar.

Jag tillhör givetvis skaran som tycker det är hysteriskt roligt men det är självklart att doping/fusk finns överallt. Finns där pengar så finns där doping/fusk. Även om jag inte vill kalla bridge för en sport men det är ett annat inlägg. Man kan dra det vidare till yrkeslivet. Där finns också personer som också vill lura systemet och förbättra sina chanser.

Artikeln kan ni läsa HÄR!

Nu väntar sängen och en ny vecka med spännande möjligheter.

Ciao