Ett ärligt inlägg och ett dumt försök!

Det har varit lite för mycket senaste tiden och det har satt sig lite på humöret/koncentrationen. Det är mycket nytt med ytterligare en familjemedlem samtidigt som mycket otroligt roliga förfrågningar ramlar in. Det är lätt att det skenar iväg och tror jag har skrivit ett par inlägg tidigare om detta. Man glömmer snabbt bort sig. Sen när man är den personen som vill prestera i allt som kommer framför näsen, ja då gäller det att kunna sortera ibland sakerna.

Angående de roliga förfrågningarna och saker som kommer hända framöver så får det bli i ett annat inlägg. 

Igår var tanken att jag skulle springa ett hårt intervallpass på löpbandet men har haft i huvudet ett tag att testa springa 10 km. Då huvudet inte var helt med mig så tänkte jag att 10km på runt 35-35.30 kunde vara en rolig utmaning. REDAN DÄR ÄR DET DUMT 🙂

Under 2 veckor så har det blivit mycket löpning för att vara mig. Så ganska snabbt märkte jag att 3.30 fart i 10 km skulle bli tufft. Benen svarade inte helt enkelt. Efter 6 km så låg jag på en sluttid på strax runt 35.45 och efter 8 km så klarade jag inte att hålla koncentrationen uppe längre så fick slå av. Men tror nog att sub 35 kan vara rimligt med fräschare kropp och knopp. Får testa lite längre fram igen. Eller så är man inte snabbare än strax runt 36 min.

När jag vaknade i morse så var det mycket uppe i huvudet som bara gick runt. Så trots kasst väder så rullade jag ut strax under 3 h bara för att få tänka lite och så underbart det var trots vädret. Att det tog 1 h att återfå värmen är en annan femma 🙂

Har även börjat tänka i banorna att kanske enbart satsa på halv ironman i år. Det kräver en liten mindre insats träningsmässigt mot att satsa på ironman. Om detta kommer där också ett längre inlägg.

Nu ska jag sätta mig ner och planera lite till så huvudet slipper arbeta så mycket.

Ciao