Planering och avslöjande av uppdrag!

Nu är det pysselbyggande på hög nivå. När jag sprang idag så ringde Kajsa och berättade att dagens upplägg blev helt ändrat. Så min simning efter dagens löpning fick strykas från schemat. Så imorgon blir det simning med simklubben allt för tidigt på morgonen. 🙂

Känner att jag måste behålla kontinuitet i simningen om jag ska ta ett steg till där. 

Trots ändringar så har vi lyckats få till dagen på ett bra sätt. 1 st cykel är levererad och 1 st liten liten flicka ligger och sover på pappas jobb. En liten söt kollega helt klart. 

En glad kund rullade ut en Eddy Merckx 525:

Trots enormt tunga ben och lätt träningsvärk av styrketräningen i onsdags så blev det ett bra löppass idag också. Känner att jag kan belasta mer och mer även om det tar emot. Blev ca 18 km idag varav 1st 20 min tempohöjning på ca 3.50 tempo och 1 st 10 min höjning på strax runt 3.45 tempo.

Skrev om en hel del förfrågningar som trillat in den senaste tiden och kan med glädje avslöja en del av dessa.

Första riktigt roliga uppdraget är att jag kommer att följa med förbundet till Playitas den 1-8 april som ledare för deras läger. Ska bli otroligt roligt att få komma tillbaka där och vara lite ledare.

Jag kommer även vara en av ledarna för landslaget under 2019. Vilka tävlingar jag ska åka med på är inte helt klart ännu.

Jag kommer att prioritera uppdragen före mina egna tävlingar men känner att jag har nivån att köra iallafall en halv ironman snabbt. Så behåller min PRO licens då jag tror att jag kan vara med och tävla högt uppe i resultatlistan ett bra tag. Jag tror nämligen att man kan kombinera att vara ledare/tränare och att själv vara aktiv till en viss nivå. Jag kommer aldrig bli någon världsstjärna men man kan alltid jävlas lite med världsstjärnorna 🙂

Andra roliga uppdraget är att jag förmodligen kommer att få egna träningsresor framöver i samarbete med otroligt kompetenta personer och ett riktigt seriöst företag. Kan inte skriva mycket mer än så då det planeras för fullt för roliga resor. Får vi ihop allt så blir första resan redan till hösten. Tro mig mer information kommer att komma 🙂

Nej nu får jag och min söta kollega jobba lite till så vi kan hålla helg med ett skönt lugn över oss.

Glöm inte käka bra med glass ikväll.

Ciao