Hur gick det?

Nu var det precis en vecka sedan jag skrev här på bloggen. Anledningen har varit att jag har behövt att samla lite kraft och ta ställning till lite olika saker. När man har en massa andra saker att tänka på så kommer man inte på så mycket roligt att skriva.

Det där satans inbrottet kom upp på tapeten också blev där en massa onödigt jobb och en del pengar gick förlorade. Även om jag har lovat mig själv att lämna det bakom mig så blir det svårt när dyker upp saker titt som tät.

När vi ändå är inne på ämnet så har jag fått frågan X antal gånger hur det har gått och det kan jag väl svara på nu.

Som jag har skrivit så blev inbrottet en totalt katastrof när det gäller det ekonomiska. För ett så pass litet företag som jag har så blir det ett enormt hårt slag när. Om man säger så blev där ett stort rött minus i resultatet för Visom under 2018. Så det blir till att kämpa ordentligt några år för att komma på fötter igen. Men glädjande nog så har 2019 börjat bra så hoppas detta fortsätter några år till utan några större smällar.

Men det som är ännu tråkigare är de kunder som blev drabbade. Men nu ska allt där också vara löst.

Så saker och ting ser bättre ut framöver vilket är otroligt skönt.

Att få hänga med Triathlon förbundet på träningsläger 1-8 April ska bli enormt roligt. Alltid roligt att träffa nya människor och att träna personer som vill bli bättre. Försöker fundera ut någon rolig utmaning/tävling som jag kan köra med deltagarna under lägret. Såg att där var ett par platser över om man behöver fly landet för lite bättre väder. 

Sen börjar snart en ny säsong också. Här smids planerna ordentligt och där kan komma några tävlingar på schemat som är väldigt oväntade.

Ciao