En helt vanlig helg!

En helt vanlig helg.

Ja helgen som fortlöpte var en helt vanlig helg utan de större överraskningarna. Det vill säga familj, träning, tidsbrist och lite jobb.

Gick upp på tok för tidigt i lördags så jag kunde simma ett pass med TS och redan innan 07.00 så började den återkommande tidsbristen. 06.58 så ramlade jag in på badet och man hoppar i vattnet 07.00.
Som förra lördagen så var det en syraserie uppifrån och min simfart lyser fortfarande med sin frånvaro. Eller rättare sagt den infann sig inte i lördags heller. 

Därefter blev det frukost med familjen innan jag hoppade upp på cykeln och fick 3 fina timmar med riktigt bra intervaller. Trots att det inte varit så mycket fokus på cykeln så kunde jag kräma ut hyfsade siffror. Ja inte för att vara cyklist då, men för att vara en medelålders man inom triathlon världen 🙂

Träffade en av min större kompisar under träningen i lördags och han var tydligen otroligt hungrig. Så pass hungrig att han inte kunde säg hej utan hamburgare var det ända ordet som ramlade ur munnen på honom. Då ska man veta att denna välbärgade mannen är vältalig i vanliga fall. Han uppträdde även väldigt förvirrat och skakade nästan fram. Tänk att man kan ramla så djup ner i ett missbruk 🙂 Till historian hör att han inte fick någon hamburgare då stället inte tog Swish 🙂

Gårdagen erbjöd en vilodag med besök på lekplatsen och fika med goda vänner. Att lägga vilodagen på söndagar är det bästa jag gjort. Bara kunna njuta av familjen och en hel dag utan att gör något ”vettigt” på.

Delar av landslaget är på Playitas och får lite rapporter därifrån. Kan meddela att det är dåligt med glass under detta lägret. Får se till att det blir bättring på detta framöver. Jag vill inte hänga ut någon men där är EN person som jag trodde kunde axla min roll, men tydligen inte 🙂

Imorgon släpper jag vilka tävlingar jag ska köra fram till sommaren. Det blir 1 otroligt spännande tävling iallafall som jag ser enormt mycket fram emot.

Nu får jag fortsätta att jobba lite. Där är tydligen räkningar som ska betalas i slutet av månaden denna månaden också.

Ciao