Fotbollsspelare i träning?!

Som många av er vet så är jag inte någon större fan av fotboll. Varför det vet jag inte. Det tilltalar mig inte helt enkelt.

När jag var på gymmet i morse så blev inte min bil av fotboll bättre iallafall. Trodde ändå någonstans i min vildaste fantasi att avlönade spelare var seriösa i sin träning men icke. När jag såg TFF´s spelare träna idag så förstår jag varför de flög ut ur allsvenskan. 

Nu kan jag inget om fotbollsträning eller vad som krävs för att spela elitfotboll. Det kanske räcker att man lyfter stången ett par gånger eller sitter i en soffa för att spela Svensk elitfotboll. 

Hade jag fått lika mycket pengar på kontot varje månad som dessa spelarna får så hade jag jobbat stenhårt för att bli ännu bättre. Eller så är det kanske det som är felet. Dom har det för bra på de flesta punkterna. Lönen är helt enkelt för bra med tanke på vilken division dom spelar i. Där finns ingen ordentlig morot att jaga. Känns nästa lite pinsamt att en triathlet som precis får säsongen att gå runt springer så svetten sprutar och att fotbollsspelarna går runt som yra höns. 

Men återigen så kan jag inte något om fotbollsträning så får nog sluta här innan jag får någon anmälan på mig eller jag skriver något dumt 🙂

Jag får väl på huvudet ändå.

Fick lite ont i foten när där var ett par intervaller kvar idag, så valde att avsluta på crosstrainern. Mest för att vara på den säkra sidan. Vill inte riskera någon skada nu när jag trots allt kan springa de passen som planeras in.

Därefter körde jag till badet och körde en otroligt svår serie:

3000 frisim, sub 1.20/100. Lugn distansfart

3×1000 frisim (2st arm, 1 st fenor)

Efter passet megakramp i insidan av låret. Det var väl kroppen som ville ge igen på huvudet eller något.

Nej nu får jag köra hem och vara lite med familjen. Har lite PT träningar att avsluta veckan med. Det är alltid otroligt roligt och inspirerande att få träna personer på plats.

Ciao