Hjälp mig att bli motbevisad!

Det är tydligen en öm tå att kritisera fotboll i sin helhet och tån är tydligen ännu ömmare när man kritiserar deras sätt att träna på.

Har fått höra att man inte ska uttala sig i sånt man inte vet något om och det är helt rätt. Igår skrev jag bara vad jag såg och att jag inte har en aning om hur fotbollsträning bedrivs.

Men nu är jag inte den som är den utan jag stäcker ut en hand. Är där någon där ute som vill ta med mig på en fotbollsträning och bevisa motsatsen till vad jag skrev igår så står jag klar. Man ska dock inte räkna med att jag träffar bollen speciellt ofta men får göra så gott jag kan.

Så hör bara av er. En önskan hade ju varit om TFF hade hört av sig och bjudit in mig. Så jag får en rejäl insikt i fotbollsträning.

Annars har dagen varit väldigt produktiv. Har hunnit med PT träning, min egna träning. Monterat ihop ett gäng Stevens cyklar som står redo för de som är sugna på en ny cykel. 

Stevens San Remo till 11 995 kr

Var även ute en sväng med sambons systerson för att leta efter den försvunna 12 åringen. Hörde dock precis att han var hittad och med hälsan i behåll. Skönt.

Nu väntar dock sängen innan vi gör om nästan samma dag imorgon.

Ciao