En ära!

Det är en ära och ett stort privilegium att vara iväg på dessa träningslägerna. Man möter enormt mycket trevlig folk som är precis lika tokiga i träning som man själv är. 

Direkt när vi kom ner i måndags så hoppade vi vattnet och simmade lite lätt i 45 min sen har det rullat på sen dess.

Sitt nu i båten, igår 07.20 så höll jag tillsammans med Christoffer mitt första löppass någonsin. Vem kunde tro att denna skadeskjutna elefanten när det gäller löpning skulle hålla i ett löppass? Nu var det dock ett lugnare pass på morgonen men ändå. Alla var nöjda och glad inkl mina ben.

På eftermiddagen igår så kördes bergsrundan. Över 6 kullar som är ca 10-20 min långa. På fikastoppet glömde en av tjejerna sina ärmvärmare och kom på det efter ett tag. Så jag vände för att hämta upp dessa. Min tanke var egentligen att ta en annan väg hem. Men så växte tanken om att köra ikapp gruppen igen. Detta gjorde att det blev en väldigt hård timme med förvånansvärt bra watt. Roligt när kroppen svara.

Idag ställde jag klockan på mitt i natten för att hålla i simningträningen 06.30. Det tog emot att stiga upp men när man möter ett gäng glada simmare vid kanten så var det värt det. Otroligt roligt att se hur deltagarna utvecklas med lite kontinuitet i simning. 

kontinuitet är förövrigt nyckeln till framgång när det gäller träning. Så fick jag sagt det också.

Resten av dagen har jag varit ”ledig” och kunnat köra lite egen träning. Det blev ett bra simpass med simlegenden Emma Igelström på förmiddagen. Körde ett bra och enkelt pass:

400 valfritt

8×50 teknik

4×400 frisim svagt 1-4

4×300 frisim svagt 1-4

4×200 Arm med paddlar, sub 2.30

4×100 med fenor sub 1.05

Avslutade med lite sprint 50:or i olika slag. Totalt 5500

Nu på eftermiddagen körde jag ett lugnare distanspass över kullarna här med ett stopp i grannbyn för en god glass och kaffe. Med andra ord livet leker.

Imorgon väntar ett längre distanspass på cykeln för deltagarna. Rundan blir ca 160-170 km med lite backar både ut och hem. Så det är något att se framemot.

Nu är det snart buffé som givetvis avslutas med lite glass.

Ciao