På väg hem!

Sitter nu på flyget på väg hem från ett fantastiskt läger. Alla deltagarna har varit super nöjda och jag är otroligt nöjd över veckans övningar. Att kunna kombinera coachning med egen träning på detta viset är en enorm lyx.

I fredags cyklade många sin längsta runda någonsin när vi trampade igenom 190 km över 6 stigningar. Givetvis fick vi motvind både ut och hem samt lite iskallt regn sista 2 h. Själv höll jag på att frysa ihjäl där på toppen av kullen. Men där var många som flyttade sina egna gränser och vann över sig själv. 

Något som var riktigt coolt var att se hur simmarna på bana 8 utvecklade sig under ”bara” 1 veckas träning. Med mycket vilja så kommer man långt.

Igår var det lite hets intervaller på cykeln. Där var coach såklart tvungen att visa vem som bestämmer på cykeln. Det var 4×8 km i böljande terräng med medvind ut och motvind hem. Vi startade om en jaktstart och jag fick starta sist förutom på sista där vi startade de 3 snabbaste på samma gång. På näst sista så öppnade jag spjällen direkt och körde ikapp så snabbt jag bara kunde så vi kunde få igång ett bra lagtempo. Alltid roligt att köra snabbt med personer som både kan cykla och är starka. Sved i benen gjorde det också.

Idag höll jag i sista löppasset innan det var dags att packa väskorna och hoppa på flyget hem.

Stockholmarnas flyg var tyvärr försenat 6 h och jag kunde såklart inte låta detta passeras obemärkt. Berättade för 08:orna att så går det när man ska resa till Sverige och inte till Skåne. Allt är som ni vet LITE bättre i Skåne kontra Sverige.

Imorgon väntar verkligheten med familjen, jobb och lättare träning. Dock så beger jag mig mot Kalmar på Lördag morgon för att hålla i föreläsningar och träningar för Kalmar Triathlon klubb. Så nya spännande möte och massa rolig träning väntar.

Ciao