Hemma för att vila!

Träningsläger har många positiva saker med sig. Första är att man får träna lite extra mycket i härligt klimat och samtidigt ge sig chansen till bästa möjliga återhämtning. Det andra är att man får en lugnare vecka med träning när man kommer hem och mer tid till familjen. Så 8 dagars träningsläger ge 14 veckors träning 🙂

Det är något att tänka på när man varit iväg på ett träningsläger i något varmare klimat och fått många timmars träning att verkligen ta det lugnt den veckan man kommer hem. Så att kroppen kan återhämta sig och att man minimerar risken för någon förkylning.

Har tagit det väldigt lugnt denna veckan med knappt 2 h cykling i tisdags och idag blev det 2.5 h med några lättare intervaller. Imorgon tänkte jag dra igång med både löpning och simning igen.

Var dock och badade med dottern i onsdags. Man ska inte underskatta intervallerna i vattenrutschkanan samt bubbelpoolsmarathon. Bara detta kräver sin återhämtning.

Skrev snabbt i förra inlägget att jag ska till Kalmar nu till helgen. Kommer bli en spännande helg med föreläsningar och cykelträning med en av Sveriges största Triathlonklubbar. Bara under 2018 hade klubben 138 st som genomförde en Ironman. Det är imponerande, RIKTIGT imponerande.

Efter att ha lärt känna rätt personer på Playitas så kan jag avslöja ett gott samarbete framöver. Tom på energi kommer inte att finnas för mig och mitt träningsgäng framöver. 🙂

Nu ska jag gå igenom helgens föreläsning igen. Ska bara få ner mina skakningar efter glass. Efter 8 dagars missbruk av glass på Playitas så försöker jag dra ner på det lite nu. Får se hur länge jag lyckas.

Ciao