Gänget börjar bli starka!

Hade nöjet att ha träning med ”mitt” grymma Staffanstorps gäng i förmiddags. Tanken var lite lagtempointervaller och några eller rättare sagt 5 st allout intervaller på 30 sekunder.

Som vanligt rullade jag ut några minuter för sent och fick trycka på ganska bra för att hinna i tid till samlingen i Staffanstorp. Som tur var så kom där en lastbil som körde precis lagom fort för att ge mig några snabba km. Nu får man inte göra detta så det jag precis skrev kan också vara en bra historia jag kom på 🙂

Efter första lagtempot så var det dags för att köra 5×30 sek och min tanke var att press ungdomarna lite på intervallerna. Nu blev det så att dessa jäklarna pressade tränaren på de första 2. 15-16 åringar är inte att leka med vill jag lova. Både tjejerna och killarna har ett otroligt bra klipp i pedalerna. Dock fick gubben igång motorn mot slutet och kunde få lite revansch. 🙂 

Man måste trots allt visa vem som bestämmer till sist. Nu kommer jag säkerligen få äta upp dessa orden framemot sommaren men det gör jag så gärna.

Men det är fantastiskt roligt att se deras utveckling från årsskiftet till idag. Det kommer bli en fantastisk säsong.

Har fått en ny samarbetspartner med på mitt lilla skepp. Jag kommer framöver rulla runt på däck från italienska Pirelli. Otroligt roligt att dom vill hjälpa mig att bli något snabbare. 

Vill man köra runt med riktigt bra däck så fick Visom in 30 st idag. Kostar 495 kr.

Nu ska denna herren besöka sängen så man orkar upp imorgon för att springa lite. Börjar mer och mer gilla att springa. Vad skrev jag nu precis??!! 🙂

Ciao