Pumpar som ställer till det!

Dagens plan var att springa ett intervallpass direkt på morgonen för att sen få lite tid med familjen. Det blev ändrat mot en lugnare morgon med mys framför iPaden i sängen med stora tjejen. Därefter blev det intervallpass löpning. Trots en otroligt seg kropp och trötta ben så lyckades jag för första gången springa mina 4x8min intervaller på 7% lutning på bandet och 4.30 tempo. Ska jag var helt ärlig så började jag de första 4 min på första intervallen på 6.5% för att komma in i det.

Sen ikväll var tanken att simma med simklubben och ta tag i simningen i igen. Sen jag kom hem från Playitas så har det blivit väldigt få simpass och känner att denna trenden skulle brytas ikväll. Dock får jag ett mail av tränaren att badhuset har fått stäng för att pumparna har slutat fungera. Så nu blev det ytterligare en simfri dag.

Tur att jag ha har min lilla SM satsning att falla tillbaka på. Men man kan inte leva på gamla meriter hur länge som helst. Så när jag väl hoppar ner i bassängen nästa gång så kommer man väl känna sig som en gråsten.

Med detta inlägget vill jag säga att saker man inte kan påverka ska man inte lägga energi på. Att badhuset fick stänga kan jag inte påverka och försök ändra på en 4årings vilja. Så i detta fallet var det bara att acceptera.

Har nu ikväll gjort de sista finjusteringarna på min tempocykel. Bilder kommer imorgon. Men blir lite lätt rädd för mig själv när jag kommer på mig att fila på ceramic speeds produkter för att dessa ska rulla något lättare 🙂

När det kommer till prylar som rullar på en cykel så är jag nästan manisk. Både till mig själv och till kunder så klart. Det ska bara rulla lätt helt enkelt.

Pirellis däck är även uppe på hyllan i butiken. Blev ganska snyggt om jag får säga det själv.

Nej nu kallar sängen då det är jungfrutur på cykeln imorgon.

Ciao