Enormt tacksam!

Idag tog jag premiärturen på min nya Cervelo P5:a och vilken cykel. Jag har haft möjligheten att bygga ihop den precis som jag har velat tack vare ett par otroliga personer. Utan er hade jag inte tränat idag, inte tävlat denna säsongen och inte mått så bra som jag gör. 

Nämner inga namn men ett stort tack till er.

Där är en som hjälpt mig lite extra men som även kommer att få lida för detta framöver. Men det kan inte hjälpas 🙂

Efter inbrottet har jag kämpat som en fjåne för att både överleva men även få tillbaka det idioterna stal från mig. Kanske inte så mycket prylarna i sig men frihetskänslan som en cykel innebär för mig. Cykeln har räddat mig många gånger och så även nu. 

Sen att jag sitter och trampar runt på detta monstret idag är i överkant vad man kan önska sig.

 

Har accepterat att detta inbrottet kommer följa med mig ett bra tag. Skrev för några månader sen att jag inte skulle tänka på det mer men blir påmind om det både ekonomiskt och i vardagen. Men idioterna ska inte vinna därför kämpar jag och får hjälp av fantastiska människor i min omgivning.

Nu till nörderiet. Vad sitter på cykeln då?

Cervelo P5 ram

Sram Etap 11 speed växelgrupp

Boyd 60 mm hjul (kommer sitta 90/60 längre fram och förhoppningsvis ett dischjul också.)

Ceramic speed vevlager

SRM wattmätare

Pirelli TT däck 25mm

Look Keo Blade pedaler

Till det ”tråkiga”. Vad ska jag skylla på om det inte går tillräckligt snabbt på tävlingarna? Att man inte är bättre finns inte som alternativ nämligen 🙂

Lite kaffe och glass på detta så kan påsken börja.

Ciao