GoActive Travel!

Efter möten, idéer och planering så kan jag äntligen avslöja att jag kommer inleda ett spännande samarbete med GoActive Travel. Där kommer jag få möjligheten att coacha på lite exklusivare träningsresor. Jag kommer hålla i träningsresor tillsammans med andra coacher men även få möjligheten att göra mina egna resor. Otroligt spännande.

Det är otroligt roligt att få vara en del av ett så pass framgångsrikt företag och med framstående coacher inom olika områden.

Min första resa kommer bli redan i höst till Mallorca tillsammans med en riktigt duktig löptränare/tränare vid namn Magnus Hagström. Det är en Triathlon inspirerande resa över en långweekend. Det kommer bli en grym resa på ett riktigt bra hotell med riktigt bra träning.

Är du sugen att hänga med så läs mer HÄR! Du kan även läsa min presentation så finns den HÄR!

Övrigt så rullar träningen på väldigt bra och jag börjar känna mig stark vilket är enligt planen. Det som ställer till det lite är att “nya” bassängen här i Trelleborg fortfarande är stängd. Så alla ska samsas på 5 banor i den gamla delen och det är en utmaning för alla. Denna veckan har det bara blivit snabba korta lunchpass då det bara har varit jag och 2 pensionärer som simmat 🙂 Måndagens pass har suttit kvar i kroppen ett tag men nu börjar det släppa. Så hoppas på bra tävling om dryga 2 veckor, Men var är fråga. Svaret kommer imorgon 🙂

Det har även varit en hel del på Visom vilket är enormt roligt, men vet du med dig att du behöver serva cykeln så hör gärna av dig så vi kan planera in servicen så du slipper vara av med cykeln allt för länge.

Nu väntar sängen.

Ciao