Azorerna blir premiären i år!

Nu var det ett tag sedan jag skrev här så då är det dags igen. Många har frågat om jag inte har någon tävling snart och mot slutet av nästa vecka åker jag till Azorerna för att köra en halvdistans (halv ironman).

Ska bli väldigt coolt att tävla där. Jag tackade ja till inbjudan innan jag visste var det låg. 🙂 Därefter började jag tänka, det kanske är långt borta. Hade nämligen inte en aning vart det låg. Till min lättnad så var det inte så långt borta.

Ska bli spännande och se om kroppen är redo för att köra snabbt. Simningen har varit lite si och så men hoppas det släpper inför tävlingen. Kunde köra mitt 30×100 i långbana igår med start 1.30 på alla och rikttiderna 1.20 på 10, 1.15 på 10 och 1.10 på 10. Passet blev 5000 och har inte simmat så långt på ganska länge, tyvärr. Cyklingen är faktiskt stabil så den tror jag faktiskt kan gå snabbt. Sen hoppas jag att min höft håller för en ”snabb” löpning. Har haft lite problem med höften senaste veckan men har ändå kunnat springa. Blir ett par dagars vila från löpningen nu för att få den helt bra. 

Jag kommer satsa lite mot 70.3/halv ironman i år. Det tar för mycket tid att köra en satsning mot full Ironman. Tror jag har skrivit detta tidigare. Jag har inte så pass mycket sponsorer att det är försvarbart att lägga ner den extra tiden som krävs för att försöka nå toppen på en Ironman. Men känner jag att formen blir bättre och bättre i år så kanske där blir en full Ironman mot slutet av säsongen.

Imorgon är tanken att köra det sista riktigt hårda cykelpasset. Det blir ca 4 h bland de lite mer obekväma wattsiffrorna. 🙂 Men det som inte dödar det härdar.

Sen har landslaget samling i Malmö denna veckan så jag kommer dra på mig tränarkläderna igen och styra upp cykelträningen på torsdag/fredag. Alltid roligt att träffa detta härliga gänget.

Nu börjar klockan dock bli mycket så det är dags att besöka sängen.

Ciao