Skånsk vind med Triathlon förbundet!

Idag var det dags att dra på sig landslagsbyxorna och cykla in till Malmö för att hålla i cykelträning för Triathlon förbundet. Det är alltid lika roligt att träna personer som har ett driv och vill bli bättre. 

De flesta i landslaget är ju i Skåne på ett heligt visum, men det var riktigt nära att flera av de aktiva blev utvisade idag. De gjorde nämligen narr av min skånska samt att flertalet klagade på den Skånska vinden. Nu var det 08:orna som gnällde mest och deras gnäll väger inte så tungt. Eller rättare sagt en riktigt skåning förstår inte riktigt vad de säger. Får se imorgon om dessa 08:orna blivit utvisade efter dagens skandaler. Man kan alltid hoppas 🙂

Skämt och sido så blåste det en hel del idag men dagens träning fungerade bättre än jag hade hoppats på. Det blev Malmö – Vellinge – Skanör/Falsterbo för att sen köra ungefär samma väg tillbaka.

Det är ett härligt gäng att träna även om det blev en lång dag för mig. Cyklade in, cyklade nästa 3 h med gänget och sen cyklade jag hem. Jag har en bil och betalar räkningarna för den men får väldigt sällan använda den. 🙂 Det är bra för min träning det. Dock var 5 h lite i överkant idag när det nalkas tävling om 1 1/2 vecka. Så får ändra om lite i träningen under helgen.

Därefter körde jag till Visom för att leverera ett par Boyd hjul med Pirelli däck på. 

Nu väntar dock sängen för klockan ringer på tok för tidigt imorgon också. Samma visa imorgon som idag, men något färre km på mätaren hoppas jag. Det står nämligen intervaller på schemat för gänget imorgon och som tränare kan man mygla lite då 🙂

Ciao