Stolt över denna resan!

När jag skriver detta så är jag på tok för trött och sitter på flyget mot Azorerna. Det där med att gå upp kl 03.20 och komma i säng lite för sent är ingen super kombination. 

Det brukar inte händ men lyckades somna på flyget och när jag sov som bäst så kom flygvärdinnan för att bjuda på någon frukost kaka. Det var bara till att le och säga tack.

Detta ska bli en spännande resa och tävling (Söndag). Jag är otroligt stolt över mig själv att jag sitter är på flyget i hyfsad form och har lyckats komma tillbaka ytterligare en gång. Denna gången menar jag efter inbrottet i höstas.

När inbrottet skedde så var det bara ett par veckor innan Ironman Barcelona och var i bra form inför den tävlingen. Även om jag har skrivit att jag skulle komma tillbaka så är det lättare sagt än gjort. Helst efter den händelsen. Den sitter tyvärr fortfarande kvar och märks framförallt ekonomiskt fortfarande. Därför är det en liten seger att jag sitter här på väg till Azorerna och idioterna som gjorde inbrottet inte vann.

Jag tar tävling för tävling denna säsongen och tror det kan gå bra på söndag. Det kan vara starten på en bra säsong men det kan lika gärna vara slutet på en lång karriär. Jag önskar att hade haft en större budget för denna lilla satsningen men nu har jag inte det så då får man ta det tävling för tävling.

Men nu är det full fokus på att göra ett riktigt bra race på söndag.

Vad är mina förväntningar?

Jag vill göra ett riktigt bra lopp och känna att jag är med där framme på allvar. Att jag tagit ytterligare ett steg i löpningen och att den kan gå hyfsat fort. Under 1.20 är jäkligt bra, mellan 1.20-1.24 bra och allt över 1.24 är mindre bra. På cyklingen har jag mina watt att gå efter. Där är 1200 höjdmeter på de 90 km och snittwatten ska gärna ligga på runt 270-280 lite beroende på hur banan ser ut. När det gäller simningen så vill jag vara med där framme. Efter en vår med katastrofsimning så tycker jag ändå att jag bör kunna fajtas där framme.

Allt kan hända på första tävlingen för året och svaren kommer på söndag 🙂

Till sist vill jag tacka alla som hjälpt mig på något sätt fram till att detta. Det största tacket ska som vanligt min sambo och mina barn ha. Även om Lova har krävt nagellack i färgerna: Svart, grönt, rött, lila, blått och rosa.

Ciao