På väg hem till nytt kaffe!

Sitter nu i Lissabon för att slå ihjäl 3 h till innan planet lyfter mot Köpenhamn och ett steg närmre hemmet.

Ska bli otroligt skönt att komma hem till familjen. Hur bra det än är borta så är det bättre hemma.

Kan ta lite snabbt hur kroppen känner sig idag. Man kan fortfarande märka att man gjorde något dumt mot kroppen i söndags men det är betydligt bättre än igår. Dock är jag orolig för höften då den har blivit betydligt sämre efter söndagens tävling. Får kolla upp detta i veckan och hoppas det inte är något allvarligt. Dock 

Nämnde igår att jag skulle besöka Azorernas bästa glassbar men det visade sig vara ett helt ”mejerihus”. Mycket av öns mejeritillverkning kom från detta stället. De hade även en bra restaurang med riktigt god och vällagad mat. Så det blev mat, glass och kaffe innan cykeln rullades hem igen. Måste erkänna att glassen var riktigt god även om jag var lite skeptisk innan jag hade smakat. 

Även på detta lite finare stället så var det riktigt billigt. En stor hamburgare med riktigt bra kött, smoothie, en stor glass med 3 kulor och en kaffe kostade 12,50 euro.

Nu till andra roliga saker. Nästa vecka kommer en ny blandning av mitt kaffe anlända. Det är en mellanrost på bönor från Brasilien och Indonesien. Kaffet har en syrlig smak med en lätt touch av hasselnöt. Ett riktigt behagligt kaffe med andra ord.

Kommer få hem både bönor och färdigt malt kaffe. Där kommer inte komma allt för många påsar i första laddningen så var gärna på er vakt om ni vill testa kaffet.

Nu ska jag försöka få i mig någon lunch/middag innan planet lyfter så man inte går helt ner sig.

Ciao