Tillbaka i vardagen!

Efter en otroligt lång hemresa med förseningar med mera så är vardagen igång igen dock med en härlig förkylning. Har dock kunnat dra igång träningen lite försiktigt med lätt simning och cykling. Hade det inte varit för höften och förkylningen så återhämtar man sig relativt snabbt från en halv Ironman. Visst kan man känna lite av tävlingen fortfarande men det är lång väg från hur det är när man har kört en full Ironman.

Tyvärr är höften helt kass och den ska kollas upp under dagen. Har haft ont i den innan men nu är det riktigt illa. Nu påverkar det även cyklingen och när så är fallet så är det inte roligt. Men håller ändå tummarna att det är något som kan gå över relativt snabbt. Har jag lärt mig något sen jag trampade in i denna världen så är det att övervinna skador.

Hade träning med mitt gäng i Staffanstorp igår och körde hem därifrån stolt som en tupp. Gänget gjorde en fantastisk träning och krigade ordentligt. vi körde lite partempo, attack träning och avslutade med 5×30 sek all out. När gänget vände ut och in på sig själv så skrek jag vid sidan. Mellan intervallerna så passade jag på att sola lite 🙂 

Måste dock erkänna att det var tufft att stå vid sidan också. Frös lite om höger lillfinger.

Här är en liten film som visar deras krigande:

joined_video_370725191e724a95924be07b8e01a5ac

I skrivande stund så rostas mitt kaffe och skickas sen direkt till mig. Så ser fram emot nytt färskt kaffe nästa vecka.

Men innan dess väntar helgen.

Ciao