Att argumentera med en kvinna!

Som ni någon förstått av rubriken så är det omöjligt att argumentera eller vinna över en kvinna. Eller rättare sagt man vet inte vad man ska svara när man får saker och ting serverat. Lyssna på denna bara 🙂

Körde ut och trampade ett par timmar i förmiddags. När jag hem bytte jag kläder och drog ut i trädgården för att fixa lite. Kajsa och tjejerna var inte hemma så tänkte att det var ett bra läge att få lite saker gjort.
Till historien hör att jag verkligen hatar allt vad trädgårdsarbete innebär. Att gå på Ikea och trädgårdsarbete ligger ungefär lika högt på min lista. Men det är en annan femma.

Efter 2.5 h slit så kommer Kajsa och tjejerna hem. Jag var stolt som en tupp över mitt fixande och det första jag fick höra var:

Kajsa: Var är blommorna som stod där?

Jag: Vilka blommor, där fanns bara ogräs.

Kajsa: Nej, du har tagit bort mina blommor.

Ja då hade jag tydligen grävt upp och kastat blommorna 🙂 Det var ju gröt och såg ut som ogräs. Eller enligt mig så är allt som växer upp i trädgården ogräs. Sen lyckligt ovetande om svaret på min nästa fråga så frågade jag. Ser det inte bra ut här?

Svaret:

Du kunde gjort något vettigt istället. Du hade kunnat städa där inne eller gjort något som hade synt i trädgården. 

Ursäkta uttrycket men vad FAN svarar man på den? 🙂 Där av rubrikens namn, det går inte att argumentera med kvinnor.

Här trodde jag i min iver att jag hade varit duktig men tydligen inte. Tror jag får lägga på 3-4 h extra cykling framöver på lördagarna så denna situationen inte uppkommer igen 🙂

Allt om någon känner ett extra sug av att fixa i en trädgård så hör gärna av er 🙂

Så alla män med trådgård där ute, jag lider med er.

Ciao