Motivation!

Efter Azorerna har jag haft enormt svårt att hitta motivationen till att träna och fokusera på nästa tävling. Den stora anledningen till det sitter i höften. Just nu mår den inget vidare och jag har börjat få ont i vardagen också. Jag vet att motivationen kommer att komma tillbaka men just nu känns det lite tufft.

Så har bestämt mig att träna det jag tycker är roligt och när jag tycker det är roligt tills jag verkligen vet vad som är fel med höften. Nu låter det som att jag inte tycker om att träna i vanliga fall men så är det inte. Men givetvis är inte alla pass lika roligt, vissa måste man bara dunka av. 

Idag var tanken ett lite längre distanspass men 10 min in i passet så öppnade sig himlen och öste ner. Därför valde jag att köra 2×5(3-1or) på 330-350 watt ganska avslappnat. Trycker jag mer så får jag ont i höften. 

Hade inte huvudet till att sitta x antal timmar i regnet. Men den typen av pass är väldigt effektiva och man får ut bra med träning. Totalt rullade jag 1 h och 30 min.

Något som dock ger mig motivation är varje helg nu när de jag tränar skickar mail och sms med sina prestationer. Det ger en enorm kick just nu. Att all tid som lagts ner på träning och planering betalar sig. Otroligt roligt.

Något annat som är väldigt roligt är när jag skriver något här som inte handlar om träning eller tävling så är där fler som läser. tex nu när jag skrev om kvinnor och trädgårdsarbete. Det gick tydligen hem hos er läsare 🙂 så jag får väl öppna upp mina tankar om div saker om detta intresserar er. Men jag står inte för konsekvenserna av vad som kan komma i bloggen framför 🙂

Imorgon anländer mitt nya kaffe, så hojta till om ni är intresserade av att köpa lite av detta. 20 påsar anländer imorgon så det är först till kvarn som gäller.

Nu fortsätter jag och planerar lite träning till mina adepter.

Ciao