Guided Heroes, Stipendium och höften!

Nu har det gått en hel helg och jag har inte skrivit ett ord här på bloggen. Har haft fullt ös denna helgen med en fantastiskt träff med Guided Heroes i Göteborg. Det är fantastiskt roligt att vara en del av ett så otroligt kompetent gäng. Skulle vilja säga att kunskapsnivån inom Guided Heroes är enormt hög, kan inte en person en specifik sak så kan någon annan det. Tror inte där är många träningsföretag som kan matcha vår kunskapsbas.

Där kommer att komma mycket nytt framöver 🙂

Igår fick jag äran att ta emot ett generöst stipendium från min hemma klubb, TTT. (Team Trelleborg Triathlon)

Alltid roligt att få lite uppmärksamhet för slitet man lägger ner även om man gör det för sin egna skull. 

Då kommer man direkt på hur träningen flyter på och den rullar väl inte på till 100%. Höften blir bättre och bättre vilket är otroligt glädjande. Kunde jogga 10 km lugnt igår och 10 km lugnt på löpbandet idag plus lite styrketräning. Ska skynda väldigt långsamt denna gången så jag inte får något bakslag. Ikväll blir det träning med mitt gäng i Staffanstorp. Kanske kan utmana dom på en spurt eller 2 🙂 

Okej det är önsketänkande men det ska där också finnas utrymme till en vanlig tisdag.

Eller så gör jag bara som sist, käkar kexchoklad samtidigt som dom kör hårda intervaller.

Mitt kaffe finns på lager nu också så vill man ha lite gott kaffe så hojta till.

Nu får jag fortsatt vara lite produktiv, Där är trots allt 2 tjejer som kommer vilja ha allt för dyra kläder när de blivit lite äldre så det gäller att börja spara i tid 🙂

Ciao