Cykelregler, Shimano var och fiskade samt efterlysning.

Nu får jag stämma lite i bäcken, eller rättare sagt hoppa upp på linjecykeln och tycka till. När man kör på en linjecykel så är det ALLTID små flaskor som gäller oavsett sträcka man ska köra. Blir man törstig så får man stanna och fylla på vatten 🙂

Sen är det höga strumpor som gäller, de där korta strumporna är till de där människorna som kallar sig idrottare också håller de på med golf. 

Glasögonbågarna ska vara utanför hjälmremmen och inget annat. Kedjan ska vara oklanderligt, detta gäller även kassetten. Kan vara så att jag faller dit på denna någon gång då och då.

Men det viktigaste är att benen är rakade och lenare än en barnrumpa. Nu känner jag några stycken som kommer ha invändningar mot denna regeln. Hur man nu kan ha det? 🙂

Dessa reglerna gäller när man sitter på en linjecykel och tränar/tävlar. Jag försöker införa lite vett och etikett i triathlon världen men kan erkänna att det är till att jobba i motvind. Men skam den som ger sig. Felet kommer redan att man kör på tempocykel på halv eller hel Ironman. Så då förstår ni hur stark motvinden är.

Sen med hjärtat som slår för Italien så är det otroligt glädjande att se Campagnolo högst upp på pallen på en Grand Tour igen. Nu är det så klart vardagsmat för Campa men ändå. Kommer snart att lägga upp en bild på min lyckade rehab från den smutsiga sidan. Det kommer bli en vacker bild.  

Som avslutning så undrar jag om någon har en Tacx Neo jag skulle kunna låna på tisdag? Har ett litet projekt på gång. Samt om någon har en löparvagn till salu? 

Nej nu väntar sängen för att samla lite kraft för jag måste helt säkert försvara mig på något sätt angående texten ovan

Ciao