Stolt tränare till Marie!

Det är ett stort privilegium att hjälpa träningsvilliga adepter via Guided Heroes mot sina mål och bland även förbi uppsatta mål. 

När jag började träna Marie så la vi upp en träningsplan och diskuterade vilka tävlingar som var intressanta. Vi hittade snabbt en bra balans när det gäller träning i kombination med livet i stort. 

De första tävlingar som avverkas har gått något bättre än vi hoppats och Marie har varit nöjd. I helgen som gick så var det dags för första tävlingen i Svenska triathlon cupen och målet var att fortsätta stimmet med bra tävlingar. 

Nu blev det en SUPER tävling av Marie som korsade mållinjen först. Detta fanns inte riktigt med i våra beräkningar och det är fantastisk att få vara en liten del av det hela när någon överträffar sig själv. Förutom den härliga segern så blev Marie även belönad med en EM plats till nästa års EM i sin åldersklass.

Det är otroligt roligt att hårt arbete betalar sig och all tid Marie lagt ner ger utdelning. Nästa utmaning för Marie är Vätternrundan på lördag. Som tränare är jag inte minsta orolig för att detta ska gå enligt planerna.

Känns som jag har träffat 100% rätt i att vara tränare och jag älskar det verkligen. Sen när man får en text likt denna skickad till sig så växer man enormt. Ett par ord från Marie:

Det är tack vare ditt suveräna upplägg med min träning som gör att det går så bra pastedGraphic.png Jag är imponerad av din förmåga att lyssna/läsa in o bilda dig en uppfattning om vad just jag behöver, det gör du suveränt bra. Jag är super nöjd med att jag kontaktade Guided Heroes o fick dig som tränare.

Återigen Marie, stort grattis till prestationen och lycka till på lördag önskar både jag och hela Guided Heroes.

Ciao