Unga vs gammal!

Det blir inget långt inlägg idag, klockan är på tok för mycket och kroppen inte helt 100. Har varit seg i kroppen både igår och idag. Hoppas att en god natts sömn kan råda bot på det. Men kan ändå lite låta bli att skriva ett par rader om dagen.

Hade träning med mitt gäng i Staffanstorp idag och dagen till ära så hade vi med lillebrorsan till en av de äldre. Så fort de äldre killarna gasade lite så var lillbrorsan med på noterna direkt. När jag åt honom att spurta så ställde han sig på pedalerna ett par hundradelar senare. Cykelglädjen var total.

Mitt i passet så körde vi en lite brantare backe 3 ggr och jag fick äntligen visa att gammal är äldst. För kör vi en spurt på platten så får jag styrk så det smäller om det av de lite äldre men uppför 🙂

Mot slutet skulle vi köra ett lagtempo och JÄKLAR vilket tempo de drog upp. De 3 första förningarna var smärtsamma innan gubben hade startat upp motorerna igen. Lillkillen Linus var med i början och tog en förning. Men det var inte vilken förning som helst, jag fick trycka till ordentligt för att sitta kvar på hjul. Han dog med flaggan i topp om man säger så 🙂

De andra i gänget gjorde också en riktigt bra träning. Vi hade diskuterat deras träning innan start så de skulle få bästa möjliga effekt av dagens träning och det lyckades vi med.

Efter träningen så cyklade jag hem, eller rättare segt tills det återstod 5 km. Då vågade jag inte cykla mer. Åskan smattrade till höger och vänster samtidigt som regnet öste ner. Vågade inte cykla på de öppna ställena den sista biten så det fick bli bil sista biten hem.

Nu väntar sängen.

Ciao