Livet utan telefon och semester!

Ja det var på tok för länge sedan jag skrev här så nu är det dags igen. Har prövat på livet utan telefon sedan midsommarafton men igår tog den tiden slut. Ska jag vara ärlig så var det ganska skönt utan att ha omvärlden i fickan hela tiden. Men det är bara till att erkänna att man är beroende av en telefon i dagens samhälle. Man har allt där bank, bank id, GPS med mera. Så det är skönt att åter igen har telefonen i fickan. 

I lördags stack vi iväg till Stockholm för att träffa Kajsas brors familj och därefter gick bilen mot Vimmerby. Här har jag överlevt 2 dagar på Astrid Lindgrens värld. Det är en prestation i sig, likvärdigt med en Ironman eller 2 🙂 

Skämt och sido så är det en imponerande anläggning. Lova har sprungit sig trött mellan alla föreställningar under 2 dagar. Men imorgon rullar vi hemåt mot verkligheten med ett stopp i Mariannelund för lite godisinköp.

Det har blivit någon typ av träning tidigt varje morgon. Dock är inte min höft helt okej så träningen har fått anpassats något. 

Så vilka tävlingar det blir framöver får höften avgöra.

Det var en liten status uppdatering. Imorgon blir det något vettigare här i bloggen för nu väntar sängen. Det är inte bara barnen som blir trötta på Astrid Lindgrens värld om man säger så. 🙂

Ciao