Jönköping 70.3

Ja nu är det så att jag är anmäld och står på startlistan inför helgens 70.3 i Jönköping. Varför vet jag inte riktigt då jag har det mesta emot mig just i skrivande stund.

Men det är en fantastisk folkfest och jag har flera adepter som kommer köra så när jag ändå är på plats så tänkte jag i ett svagt ögonblick att jag själv också kan köra.

Något som kommer bli extremt roligt är att träffa flera av de jag tränat live. Vi pratar och mailar men har inte träffat så många live. 

Som det inte räckte med en ömmande höft så vaknade jag igår förkyld och med lätt irriterad hals. Så vi får se om jag hoppar ner i vattnet kl 09.00 på söndag. Men jag håller alla tummar att det kommer gå vägen.

Hur är formen då?

Formen är väl inte något jag kan skriva hem om och det har sina förklaringar. Så jag har inga större förväntningar på något super resultat på tävlingen. Vill först och främst bli startklar. Därefter vill jag njuta av en fantastisk tävling och bra publik.

Man kan väl lätt säga så att jag har sett till att mina adepter har en betydligt bättre form än vad jag själv har 🙂 

Blir jag startklar så kommer här lite tankar om hur tävlingen kommer att köras. Eller vem försöker jag lura. 🙂

Det blir så klart att hänga på täten så länge det bara går och dö med flaggan i topp. Det har blivit lite av min specialitet. Någon dag kanske det håller. Detta säger jag dock inte till de jag tränar.

Nu får det blir alla huskurer jag hittar 🙂

Ciao