Vad gör mina adepter?

Innan jag går in på vad mina fantastiska adepter gör så får jag ge en statusuppdatering om mig själv. Har tagit det väldigt lugnt denna veckan och ”bara” kört 1 pass om dagen på max 2 h. Sjukdomen från förra veckan är nästan snart borta och kroppen börjar så försiktigt känna sig stark igen.

Jag är väldigt duktig på att säga till de jag tränar hur de ska agera om de känner sig trötta/hängiga eller förkylda. Men när det kommer till mig själv så är jag betydligt hårdare. Men detta kommer där bli ändring på framöver om denna satsningen ska fortlöpa.

Men nu till en inblick vad mina adepter gör denna veckan.

Nästan hela mitt Staffanstorps gäng är uppe i Tidaholm och kör ett 6 dagars långt etapplopp. Här har det blivit stark körning och x antal topp 10 placeringar har det blivit. U6 som det heter avslutas med ett tempolopp imorgon. Tror det kan bli en trevlig avslutning på det hela.

Även om det heter U6 så har jag en kämpe som kör i seniorklassen där uppe. Det är hans första etapplopp och på de första etapperna gick det super.

Marie som jag skrev om för några veckor sedan har blivit uttagen till NM i cykel på Åland i början på Augusti. Så vi har precis lagt upp en plan fram tills dess. Hon går från klarhet till klarhet denna säsongen.

Sen har jag en uppsjö som gör den sista hårda träningen inför Kalmar och Köpenhamn Ironman. Tror ni kan se dessa högt uppe i de olika age grupperna. Dessa veckorna som kommer nu är viktiga inför en Ironman, framförallt vill man känna sig stark.

Sen har jag 2 grymt starka cyklister som kör livet ur varandra på de sydsvenska vägarna. Får se vem som drar det längsta strået när tävlingarna drar igång igen.

Som avslutning hade ytterligare en simträning i förmiddags. Som jag har skrivit tidigare så är det otroligt roligt att se hur små justeringar kan göra stora skillnader.

Vill ni ha hjälp med er träning så tveka inte höra av er till mig eller Guided Heroes. Har inte jag tid så har någon av mina fantastiska kollegor det. En av dem hör ni på Eurosport imorgon. Titta så får ni se vem det är om ni inte har listat ut det 🙂

Nu är det snart helg med ett lite längre lugnare distanspass.

Ciao